Mees op de Caraïben

Naam
Mees

Hoe lang heb je stage gelopen?
5 maanden

Korte biografie

Hey, ik ben Mees, ik ben 20 jaar oud en zit in me derde jaar van Sport, Management en ondernemen (SM&O). Ik heb in Saint Lucia 20 weken stage gelopen en zeker weten geen spijt van gehad. Zelf speel ik hockey en doe ik veel outdoor sporten

 
Het was allemaal super leuk!!!

Hoe tevreden was je met de begeleiding in Nederland?

In Nederland🇳🇱 was ik vooral bezig met een keuze te maken naar welk land ik wilde gaan. Ruben heeft mij destijds heel veel informatie geven over de verschillende landen waardoor uiteindelijk mijn keuze is gevallen op Saint Lucia🇱🇨.

Voor de rest kon in Joel (coördinator van Saint Lucia) altijd goed bereiken voor informatie die ik nodig had voor mijn studie.

Mijn verhaal

Ik heb in mijn 20 weken heb ik hier super veel leuke mensen ontmoet die ik na mijn stage nog steeds vrienden kan noemen👨🏼‍🤝‍👨🏽 Ik was hier verantwoordelijk voor pre-school en heb hier super van genoten. In de middagen heb ik vooral zwemmen🏊🏼 en heb ik geholpen met het opzetten van een open water zwem🌊 programma en een zeil programma⛵️.

In mijn vrije tijd heb ik hier vooral genoten van het uit gaan met het hele huis🍻 en de vrijdag activiteiten. Het beklimmen van Grob Piton & Petit piton⛰, zipplinen, boat parties⛵️ of Scuba diven🤿

Het was allemaal super leuk!!!

Welk advies zou je mee willen geven aan toekomstige stagiairs/vrijwilligers?

Het maakt je leven een stuk makkelijker als je een credit card mee neemt. En ik heb hier meer dan genoeg telefoons zien sneuvelen dus het is ook handig om een back-up mee te nemen