Sil in Argentinië

Naam
Sil

Hoe lang heb je stage gelopen?
10 weken

Korte biografie

Sil, 22 jaar. Ik studeer in Amsterdam aan de HvA en doe International Sport, Management & Business. Mijn hobbies zijn sporten, lezen, saxofoon spelen en vooral genieten van het leven.

Ik heb vrienden gemaakt voor het leven en ook nog eens de gaafste tripjes gemaakt.

Hoe tevreden was je met de begeleiding in Nederland?

Erg tevreden! Ruben is een toppertje en ik kon altijd met mn vragen bij hem terecht.

Mijn verhaal

Ik heb een toptijd gehad. Mijn stage duurde 10 weken en was echt super. Binnen de organisatie heb ik veel kunnen doen en ook echt veel kunnen leren. Niet alleen over het gebruiken van sport om mensen te helpen, maar ook over vele andere dingen. Daarnaast is Buenos Aires een fantastische stad en zijn er zoveel leuke dingen om te doen. Ik heb vrienden gemaakt voor het leven en ook nog eens de gaafste tripjes gemaakt. Ik zou het iedereen aanraden om naar Argentinië te gaan!

Welk advies zou je mee willen geven aan toekomstige stagiairs/vrijwilligers?

Geniet van elk moment! Sta open voor alles en iedereen, juist de dingen die je niet gewend bent.